Nu avem parte de mese festive în fiecare zi, dar și când se întâmplă să avem oaspeți, care trebuie serviți delicat, atunci fiecare dintre noi trebuie să știe cum se aranjează corect tacâmurile. Aranjate corect ele vor arăta frumos, curat și funcțional.
De fapt, chiar și o masă de zi cu zi se transformă în una festivă cu doar câteva simple mișcări bine puse la punct. De ce să nu-i alintăm din când în când pe cei dragi?!
Scopul fiecărui tacâm
1. Farfurie mâncăruri calde
2. Farfurie aperitive
3. Farfurie pâine
4. Furculiță aperitive
5. Furculiță pește
6. Furculiță fel principal
7. Cuțit fel principal
8. Cuțit pește
9. Cuțit aperitive
10. Lingură fel principal
11. Cuțit pentru unt
12. Linguriță pentru desert
13. Furculiță pentru desert
14. Pahar apă
15. Pahar vin alb
16. Pahar vin roșu
Acum puteți fi siguri că nu încurcați furculița pentru pește cu cea pentru desert!
Dacă doriți să impresionați pe cineva, nu ezitați, aranjați tacâmurile astfel și efortul dvs va fi cu siguranță recompensat!
Vă dorim poftă bună!