Pâinea fără zahăr, gluten sau carbohidrați

Cine nu și-ar dori să mănânce pâine fără teama că va acumula câteva kilograme în plus? Datorită unui nou „prototip” de pâine, acest lucru ar putea fi posibil. Este vorba despre pâinea Nor sau „cloud bread”, aşa cum a devenit virală în social media, care nu are nici urmă de zahăr, gluten sau carbohidrați, deci este recomandată persoanelor care ţin diete fără carbohidraţi, gluten sau cereale.

Este o pâine ușoară, delicioasă și ușor de pregătit.

Iată rețeta preparatului care a creat o întreagă isterie în mediul online și descoperă cât este de savuroasă!

Ingrediente:

3 ouă, separate

o linguriţă suc de lămâie

3 linguri cremă de brânză sau iaurt grecesc

Preparare:
Timp de preparare: 15′ Timp de gătit: 30′

Preîncălziţi cuptorul la 150 C. În primă fază, trebuie să separaţi albuşurile de galbenuşuri. Bateţi albuşurile spumă, împreună cu zeama de lămâie. Într-un alt bol, amestecaţi gălbenuşurile cu crema de brânză sau iaurtul grecesc. Adăugaţi treptat albuşurile bătute peste amestecul de galbenuşuri, până când totul a fost încorporat.

Tapetaţi o tavă cu hârtie de copt şi puneţi aluatul cu o lingură, formând cercuri, cu o grosime de aproximativ 1.5 cm. Băgaţi-le la cuptor pentru 30 de minute sau până când devin aurii. Lăsaţi-le să se răcească înainte de a le servi.

Poate fi folosită pentru sandvișuri, burgeri sau ca bază pentru pizza . Odată gata, O puteți îngheța sau păstra în frigider.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *